?>
Wat met corona? ONZE SUPER FLEXIBELE VOORWAARDEN

Boek je Sail Trip met een gerust hart

Reizen (boeken) in deze uitdagende corona-tijden brengt heel wat vragen met zich mee. Bij Travelbase zetten we daarom in 2021 in op veilig en verantwoord reizen. We verwachten dat volgende zomer, met de eventueel nodige maatregelen, al onze reizen richting Kroatië zullen kunnen plaatsvinden.
zekerheid icon

Zekerheid

Bij The Vespa Trip vinden we het uitermate belangrijk om in deze periode zoveel mogelijk zekerheid te geven aan onze reizigers.
flexibiliteit icon

Flexibiliteit

Met onze superflex annuleringsverzekering kan je je reis tot een maand op voorhand kosteloos en zonder reden annuleren of de vertrekdatum ervan wijzigen.
maatregelen icon

Maatregelen

We zorgen ervoor dat onze skippers erop toe zien dat alle (eventueel) nodige maatregelen tijdens je reis perfect nageleefd worden.
garantie icon

Garantie

Doordat The Sail Trip lid is van UFTAA, ben je beschermd tegen elke vorm van insolvabiliteit.

Waarom het nu een goed moment is om je Sail Trip te boeken

Met de superflex annuleringsverzekering kan je jouw volledige reis annuleren tot een maand voor vertrek. Je hoeft hiervoor geen enkele reden op te geven. Enkele weken voor die deadline zullen we jullie dan ook de kans geven om je verzekering uit te breiden naar de standaard annuleringsverzekering.

Meer informatie hierover vind je hier.

Veelgestelde vragen

In de onzekere zomer van 2020 is The Sail trip ook kunnen doorgaan. We verwachten dus dat dit in de zomer van 2021, indien er nog reisbeperkingen zouden gelden, ook geen reden zal zijn om niet naar Kroatië te kunnen reizen.
Met de superflex annuleringsverzekering heb je tot 1 maand voor de reis de mogelijkheid om, zonder enige reden, gratis te annuleren. Je geld wordt teruggestort binnen 5 dagen na annulering. Na die periode kan je, met uitbreiding van de verzekering, annuleren volgens de standaard annuleringsvoorwaarden.


Als je positief testte op Corona of je moet in quarantaine omdat je in aanraking bent gekomen met iemand die positief werd getest dan kan je tot de dag van vertrek gratis annuleren op voorwaarde dat je onze annuleringsverzekering nam.
Als de regering van jouw land een inreisverbod instelt naar Italië dan kan je tot 2 weken voor vertrek gratis annuleren, ongeacht of je de annuleringsverzekering hebt of niet.
  • Als je onze annuleringsverzekering nam is deze terugstorting in cash.
  • Als je geen annuleringsverzekering nam is krijg je een life time reiskrediet ter waarde van jouw volledige reissom om The Sail Trip of een andere Travelbase trip naar keuze te maken.
  • Als de Kroatische regering inreisverbod instelt voor jouw land kan je tot 2 weken voor vertrek gratis annuleren, ongeacht of je de annuleringsverzekering hebt of niet.
  • Als je onze annuleringsverzekering nam is deze terugstorting in cash.
  • Als je geen annuleringsverzekering nam is krijg je een life time reiskrediet ter waarde van jouw volledige reissom om The Sail Trip of een andere Travelbase trip naar keuze te maken.